Pockettoppen september 2019

1
Tatueraren i Auschwitz Ny
Heather Morris

Lale Sokolov kommer till Auschwitz-Birkenau 1942. Han beordras att tatuera de medfångar som väljs ut för att de ska få ”leva” och en dag står en ung kvinna framför honom och Lale blir blixtförälskad.  En makalös, sann berättelse om kärlek och överlevnad.

2
Det som göms i snö
Carin Gerhardsen

En skickligt uppbyggd thriller om ett brott begånget i det förflutna och om den inverkan som skuld, sorg och hat kan ha på våra liv.

3
Ett mörker mitt ibland oss
Mari Jungstedt

”Ett mörker mitt ibland oss” är den fjortonde delen i Mari Jungstedts succéserie om skakande mordmysterier mitt i den gotländska idyllen. 

4
En sommar i Brigthon
Lucy Diamond

Lucy Diamond är en av Englands mest populära feelgoodförfattare. Hennes nya roman En sommar i Brighton är full av humor, hopp och vänskap.

5
Pärlfarmen
Liza Marklund

Pärlfarmen är en storslagen berättelse om kärlek och pengar, våld och ensamhet, bildning och tro.

6
Bokhandeln på Riverside Drive
Frida Skybäck

"Bedårande bra och med en helt egen twist. Om systerskap, svek och att hitta en plats att läka." Tara

7
Kvinnan på bänken
Anna Jansson

Kriminalinspektör Jesper Ek har blivit blixtförälskad. Men hans nya kärlek Julia är en gåta. Vad är det hon inte vill berätta? När hennes förflutna hinner ikapp har fällan slagit igen om Ek, som hamnar i en fruktansvärd knipa och inte ens kan ta hjälp av sina kollegor.

8
Sommar på den lilla ön i havet
Jenny Colgan

”Fina miljöer och trovärdiga karaktärer gör boken till en riktig pärla.” Amelia

9
Syndabocken
Sofie Sarenbrant

Syndabocken är den fristående sjätte delen i den omtyckta serien om kriminalinspektör Emma Sköld. Det är en fängslande samtidsdeckare om lögner, hämnd och dysfunktionella familjer. Hur väl känner du egentligen ditt barn?

10
Det straff hon förtjänar Ny
Elizabeth George

I Det straff hon förtjänar är Elizabeth George i toppform - en av hennes mest intrikata deckare någonsin, som håller läsaren på sträckbänken hela vägen.

 

 

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se