Pockettoppen oktober 2019

1
Himmelskriket Ny
Mons Kallentoft

Himmelskriket är den tolfte boken i Mons Kallentofts hyllade serie om kriminalinspektör Malin Fors, och den tredje i sviten som är inspirerad av de fem sinnena.

 

2
Tatueraren i Auschwitz
Heather Morris

Lale Sokolov kommer till Auschwitz-Birkenau 1942. Han beordras att tatuera de medfångar som väljs ut för att de ska få ”leva” och en dag står en ung kvinna framför honom och Lale blir blixtförälskad.  En makalös, sann berättelse om kärlek och överlevnad.

3
Överlevaren Ny
Nora Roberts

Sommaren efter studenten är Simone Knox på bio när tre tonårskillar öppnar eld och skjuter vilt omkring sig. Simone lyckas fly, men hennes två bästa vänner blir gärningsmännens offer.

4
Pärlfarmen
Liza Marklund

Pärlfarmen är en storslagen berättelse om kärlek och pengar, våld och ensamhet, bildning och tro.

5
Det som göms i snö
Carin Gerhardsen

En skickligt uppbyggd thriller om ett brott begånget i det förflutna och om den inverkan som skuld, sorg och hat kan ha på våra liv.

6
Stormvarning Ny
Maria Adolfsson

Det är juletid när en man hittas död på Doggerlands nordligaste ö Noorö. Karen Eiken Hornby kastar sig in i utredningen, lättad över att slippa julfirandet. 

7
Oförsiktig kärlek Ny
Peter Robinson

Kroppen av en ung studentska har hittats i en övergiven bil ute på landsbygden, ett misstänkt självmord, och Alan Banks börjar arbeta med fallet. Hur hamnade hon där? Hon ägde ingen bil och hade inget körkort. Vem lämnade henne där och varför?

8
En sommar i Brigthon
Lucy Diamond

Lucy Diamond är en av Englands mest populära feelgoodförfattare. Hennes nya roman En sommar i Brighton är full av humor, hopp och vänskap.

9
Bokhandeln på Riverside Drive
Frida Skybäck

"Bedårande bra och med en helt egen twist. Om systerskap, svek och att hitta en plats att läka." Tara

10
Ett mörker mitt ibland oss
Mari Jungstedt

”Ett mörker mitt ibland oss” är den fjortonde delen i Mari Jungstedts succéserie om skakande mordmysterier mitt i den gotländska idyllen. 

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se