Pockettoppen november 2019

1
Lazarus Ny
Lars Kepler

Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med den sjunde boken om Joona Linna.

2
Överlevaren
Nora Roberts

Sommaren efter studenten är Simone Knox på bio när tre tonårskillar öppnar eld och skjuter vilt omkring sig. Simone lyckas fly, men hennes två bästa vänner blir gärningsmännens offer.

3
Himmelskriket
Mons Kallentoft

Himmelskriket är den tolfte boken i Mons Kallentofts hyllade serie om kriminalinspektör Malin Fors, och den tredje i sviten som är inspirerad av de fem sinnena.

4
Tatueraren i Auschwitz
Heather Morris

Lale Sokolov kommer till Auschwitz-Birkenau 1942. Han beordras att tatuera de medfångar som väljs ut för att de ska få ”leva” och en dag står en ung kvinna framför honom och Lale blir blixtförälskad.  En makalös, sann berättelse om kärlek och överlevnad.

5
En högre rättvisa Ny
Hjort & Rosenfeldt

En högre rättvisa är den sjätte boken i den framgångsrika serien om kriminalpsykologen Sebastian Bergman och kollegerna på Riksmord.

 

6
Stormvarning
Maria Adolfsson

Det är juletid när en man hittas död på Doggerlands nordligaste ö Noorö. Karen Eiken Hornby kastar sig in i utredningen, lättad över att slippa julfirandet. 

7
Pärlfarmen
Liza Marklund

Pärlfarmen är en storslagen berättelse om kärlek och pengar, våld och ensamhet, bildning och tro.

8
Oförsiktig kärlek
Peter Robinson

Kroppen av en ung studentska har hittats i en övergiven bil ute på landsbygden, ett misstänkt självmord, och Alan Banks börjar arbeta med fallet. Hur hamnade hon där? Hon ägde ingen bil och hade inget körkort. Vem lämnade henne där och varför?

9
En alldeles särskild dag Ny
Marita Conlon-McKenna

Kate och Paddy Cassidy har varit gifta i tjugofem år och nu vill Paddy att de gör något alldeles speciellt i samband med silverbröllopet. Men Kate våndas över den hemlighet hon burit på i alla dessa år och som nu kommer att avslöjas.

10
Skönhetens väg Ny
Martha Hall Kelly

Skönhetens väg är baserad på verkliga händelser och berikar historien med kvinnors erfarenheter av andra världskriget. Det är en smärtsamt gripande bladvändare om tre kvinnors öden, deras drömmar och uthållighet.

 

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se