Pockettoppen november 2018

1
Bödelskyssen Ny
Mons Kallentoft

Bödelskyssen är Malin tillbaka i Linköping efter en uppslitande tid som sambandsofficer i metropolen Bangkok. Hon har lyckats hålla sig nykter, men är rastlös och behöver ett komplicerat fall för att hålla begäret efter alkohol stången.

2
Höstdåd
Anders de la Motte

”En oerhört gedigen roman. En av Anders de la Mottes allra bästa.” Ingalill Mosander, Go’kväll

3
Omgiven av idioter
Thomas Erikson

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. 

4
Kidnapparen
Nora Roberts

För tjugofem år sedan försvann tonåriga Alice Bodine från familjens gård. Hennes syster Maureen har sedan dess skapat sig ett gott liv på gården med man och barn, men saknaden efter Alice är ständigt närvarande.

5
1793
Niklas Natt och Dag

Utsedd till Årets bästa svenska debut 2017 av Svenska Deckarakademin

6
En annan Alice Ny
Liane Moriarty

En annan Alice bjuder Liane Moriarty på samma vinnande blandning av igenkänning, humor och allvar som i succéerna Öppnas i händelse av min död och Stora små lögner (boken bakom HBO-serien Big little lies).

7
Hjärnstark
Anders Hansen

"Populärvetenskap när den är som bäst. Lättläst och fylld med överraskande nya forskningsresultat." Ingalill Mosander, Aftonbladet

8
Skuggan av tvivel
Peter Robinson

Spänningsfyllt om ett allvarligt brott med bakgrund i det förflutna.

9
Felsteg Ny
Maria Adolfsson

Det är morgonen efter oistra, den stora ostronfesten i Doggerland. En kvinna vaknar bakfull på ett hotellrum, i sällskap med fel man. En annan kvinna hittas brutalt ihjälslagen i sitt kök. Kriminalinspektör Karen Eiken Hornby får i uppdrag att leda mordutredningen, som inte underlättas av att hennes arrogante chef varit gift med offret.

10
De sju som såg Ny
Denise Rudberg

Sjunde delen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie är här. Den ovanliga men mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff är tillbaka.

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se