Pockettoppen mars 2019

1
Skendöda Ny
Louise Boije af Gennäs

Skendöda är del två i Motståndstrilogin. Det är en nervkittlande lek mellan verklighet och fiktion,  där ingenting är som det verkar och där sanningen kan komma att förändra allt. 

 

2
Macbeth
Jo Nesbø

Jo Nesbø har förvandlat Shakespeares berömda pjäs till en gastkramande thriller om makt, hämnd och skuld.

3
Silvervägen
Stina Jackson

Utsedd till Årets bästa svenska kriminalroman 2018!

4
Träskkungens dotter
Karen Dionne

Med H.C. Andersens klassiska saga Dykungens dotter som suggestiv fond har Karen Dionne skapat en gastkramande och mörk thriller med en ung hjältinna som på liv och död tvingas ta upp kampen med sitt förflutna. Det är starkt, det är skrämmande och oupphörligt spännande.

5
Hjärnstark
Anders Hansen

"Populärvetenskap när den är som bäst. Lättläst och fylld med överraskande nya forskningsresultat." Ingalill Mosander, Aftonbladet

6
Hon tackade gudarna Ny
Jussi Adler-Olsen

Hon tackade gudarna är en fristående internationell thriller av den hyllade författaren till kriminalromanerna om Avdelning Q vid Köpenhamnspolisen.

7
Omgiven av idioter
Thomas Erikson

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. 

8
Bortom varje rimligt tvivel
Malin Persson Giolito

Bortom varje rimligt tvivel är den andra spänningsromanen om advokaten Sophia Weber. 

9
Bara du Ny
Ninni Schulman

Den populära deckarförfattaren Ninni Schulman har skrivit en drabbande spänningsroman med hög igenkänningsfaktor. Om vårt behov av att vara både omhändertagna och behövda i en tid som hyllar frihet och självständighet. 

10
1793
Niklas Natt och Dag

Utsedd till Årets bästa svenska debut 2017 av Svenska Deckarakademin

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se