Pockettoppen juni 2020

1
Skamvrån Ny
Sofie Sarenbrant

Den efterlängtade sjunde delen i succéserien om kriminalinspektör Emma Sköld. På ett unikt sätt skildras akuta samtidsfrågor som psykisk ohälsa och självmord. Vad vet du egentligen om dina närmaste?

2
Råttkungen
Pascal Engman

Nattsvart thriller om Incelrörelsen. Råttkungen är den andra boken i serien om polisinspektör Vanessa Frank. Återigen visar Pascal Engman att han är en mästerlig förnyare av den samhällsengagerande spänningslitteraturen.

3
Den där kvällen
Sheila O'Flanagan

”Suveränt välskriven roman av en av våra bästa feelgoodförfattare.” Irish Independent

4
Broder Jakob Ny
Emelie Schepp

Emelie Schepp, vinnare av Årets deckarförfattare 2016, 2017 och 2018, är tillbaka med en ny kriminalroman om åklagare Jana Berzelius. 

5
I fikonträdets skugga Ny
Camilla Davidsson

Ny feelgoodroman av Camilla Davidsson över 150 000 sålda böcker i Sverige! I fikonträdets skugga är en fristående fortsättning på läsarsuccén Liten tvåa med potential. 

6
En grav för två
Anne Holt

En grav för två är den första boken med Anne Holts nya hjältinna, Selma Falck. En aktuell och insiktsfull spänningshistoria där den norska folksjälen står på spel.

7
Krokodilväktaren
Katrine Engberg

Krokodilväktaren är den första delen i den danska succéförfattaren Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie. En oavlåtligt spännande kriminalroman om svek, hämnd och övergivna barn.

8
Timglaset
Tracy Rees

Timglaset är en varm roman om att hitta kärleken och om en plats som döljer familjehemligheter från den bästsäljande författaren Tracy Rees.

9
En bur av guld
Camilla Läckberg

Efter tio Fjällbackadeckare bryter Camilla Läckberg ny mark med en dramatisk berättelse om svek, upprättelse och hämnd. En bur av guld är en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde.

10
Factfulness Ny
Hans Rosling

I Factfulness visar Hans Rosling, Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund varför vi ständigt missförstår världens utveckling, och vad vi kan göra för att rätta till våra missuppfattningar

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se