Pockettoppen juli 2020

1
Tillbaka till den lilla ön i havet Ny
Jenny Colgan

Flora har precis börjat återanpassa sig till livet på Mure, den lilla ön utanför Skottlands kust. Bytet av ett myllrande London mot oändliga tomma stränder och vidunderligt vacker natur känns helt rätt. 

2
Skamvrån
Sofie Sarenbrant

Den efterlängtade sjunde delen i succéserien om kriminalinspektör Emma Sköld. På ett unikt sätt skildras akuta samtidsfrågor som psykisk ohälsa och självmord. Vad vet du egentligen om dina närmaste?

3
En bur av guld
Camilla Läckberg

Efter tio Fjällbackadeckare bryter Camilla Läckberg ny mark med en dramatisk berättelse om svek, upprättelse och hämnd. En bur av guld är en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde.

4
Den där kvällen
Sheila O'Flanagan

Ett enda snabbt beslut och ditt liv förändras för alltid...

5
Broder Jakob
Emelie Schepp

Emelie Schepp, vinnare av Årets deckarförfattare 2016, 2017 och 2018, är tillbaka med en ny kriminalroman om åklagare Jana Berzelius. 

6
I fikonträdets skugga
Camilla Davidsson

Ny feelgoodroman av Camilla Davidsson över 150 000 sålda böcker i Sverige! I fikonträdets skugga är en fristående fortsättning på läsarsuccén Liten tvåa med potential. 

7
Råttkungen
Pascal Engman

Nattsvart thriller om Incelrörelsen. Råttkungen är den andra boken i serien om polisinspektör Vanessa Frank. Återigen visar Pascal Engman att han är en mästerlig förnyare av den samhällsengagerande spänningslitteraturen.

8
En sommar i Devon Ny
Lucy Diamond

En sommar i Devon är en varm feelgoodroman med alla klassiska Diamond-ingredienser: familjetrubbel, kärlek och underbara miljöer.

9
Bokcirkeln vid världens ände Ny
Frida Skybäck

"Årets bästa feelgoodroman. Bokcirkeln vid världens ände är en bok som fullkomligt sprudlar av läs- och berättarglädje." Johanna Wistedt, Amelia  

10
En grav för två
Anne Holt

En grav för två är den första boken med Anne Holts nya hjältinna, Selma Falck. En aktuell och insiktsfull spänningshistoria där den norska folksjälen står på spel.

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se