Pockettoppen december 2018

1
Kvinnan i fönstret Ny
A.J. Finn

Kvinnan i fönstret är en klassisk psykologisk thriller där inget är som det först verkar.

2
Bödelskyssen
Mons Kallentoft

Bödelskyssen är Malin tillbaka i Linköping efter en uppslitande tid som sambandsofficer i metropolen Bangkok. Hon har lyckats hålla sig nykter, men är rastlös och behöver ett komplicerat fall för att hålla begäret efter alkohol stången.

3
Omgiven av idioter
Thomas Erikson

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. 

4
1793
Niklas Natt och Dag

Utsedd till Årets bästa svenska debut 2017 av Svenska Deckarakademin

5
Hjärnstark
Anders Hansen

"Populärvetenskap när den är som bäst. Lättläst och fylld med överraskande nya forskningsresultat." Ingalill Mosander, Aftonbladet

6
Höstdåd
Anders de la Motte

”En oerhört gedigen roman. En av Anders de la Mottes allra bästa.” Ingalill Mosander, Go’kväll

7
Kidnapparen
Nora Roberts

För tjugofem år sedan försvann tonåriga Alice Bodine från familjens gård. Hennes syster Maureen har sedan dess skapat sig ett gott liv på gården med man och barn, men saknaden efter Alice är ständigt närvarande.

8
Bortom varje rimligt tvivel Ny
Malin Persson Giolito

Bortom varje rimligt tvivel är den andra spänningsromanen om advokaten Sophia Weber. 

9
Vågornas viskningar Ny
Tamara McKinley

Vågornas viskningar är en episk och känslosam berättelse om kärlek och svek som utspelar sig på den förtrollande ön Skye och i det avlägsna Tasmanien.

 

10
Sanningen Ny
Harlan Coben

Thrillerns mästare Harlan Coben levererar ytterligare en spänningsroman som av många kritiker anses vara hans bästa hittills.

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se