Pockettoppen augusti 2020

1
Jag ser dig Ny
Mari Jungstedt

Lugnet har lagt sig på Lilla Karlsö efter turistsäsongen, men septembervädret är vackert och havet ännu varmt efter den långa, heta sommaren.

2
En bur av guld
Camilla Läckberg

Efter tio Fjällbackadeckare bryter Camilla Läckberg ny mark med en dramatisk berättelse om svek, upprättelse och hämnd. En bur av guld är en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde.

3
Tillbaka till den lilla ön i havet
Jenny Colgan

Flora har precis börjat återanpassa sig till livet på Mure, den lilla ön utanför Skottlands kust. Bytet av ett myllrande London mot oändliga tomma stränder och vidunderligt vacker natur känns helt rätt. 

4
En sommar i Devon
Lucy Diamond

En sommar i Devon är en varm feelgoodroman med alla klassiska Diamond-ingredienser: familjetrubbel, kärlek och underbara miljöer.

5
Jamåhonleva Ny
Anders Roslund

Anders Roslunds nya thriller är en gastkramande berättelse om hämnd och förräderi när det förflutna under tre ödesdigra dagar exploderar i vår tid.

6
Bara lite till Ny
Simona Ahrnstedt

Ny roman av författaren till Allt eller inget, En enda natt, En enda hemlighet och En enda risk, med många fler. Simona Ahrnstedt är den absolut största svenska romance- och feelgoodförfattaren!

7
Skamvrån
Sofie Sarenbrant

Den efterlängtade sjunde delen i succéserien om kriminalinspektör Emma Sköld. På ett unikt sätt skildras akuta samtidsfrågor som psykisk ohälsa och självmord. Vad vet du egentligen om dina närmaste?

8
Dotter saknad Ny
Anna Jansson

Ny spännande deckarserie av Anna Jansson! Vera Bark flyr hals över huvud från sin möhippa i det lilla samhället Hampetorp utanför Örebro. I fem års tid vandrar sedan hennes far, kriminalinspektör Kristoffer Bark, längs Hjälmarens strand i sökandet efter sin dotter. 

9
Broder Jakob
Emelie Schepp

Emelie Schepp, vinnare av Årets deckarförfattare 2016, 2017 och 2018, är tillbaka med en ny kriminalroman om åklagare Jana Berzelius. 

10
Mörk och helig natt Ny
Michael Connelly

"Att låta Renée Ballard stöta ihop med gamle räven Harry Bosch - det är ett genidrag." Gefle Dagblad

 

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se