Pockettoppen april 2019

1
En andra chans Ny
Jojo Moyes

Sista delen i bästsäljande Livet efter dig-trilogin av Jojo Moyes. Nu i pocket!

2
Silvervägen
Stina Jackson

Utsedd till Årets bästa svenska kriminalroman 2018!

3
Skendöda
Louise Boije af Gennäs

Skendöda är del två i Motståndstrilogin. Det är en nervkittlande lek mellan verklighet och fiktion,  där ingenting är som det verkar och där sanningen kan komma att förändra allt. 

4
Omgiven av idioter
Thomas Erikson

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. 

5
Hjärnstark
Anders Hansen

"Populärvetenskap när den är som bäst. Lättläst och fylld med överraskande nya forskningsresultat." Ingalill Mosander, Aftonbladet

6
Liten tvåa med potential Ny
Camilla Davidsson

Liten tvåa med potential är en feelgoodroman som rör sig mellan Stureplan och snötyngda dalastugor, mellan hopp och förtvivlan. Från en av landets feelgood-favoriter, Camilla Davidsson!

7
En helt vanlig familj Ny
Mattias Edvardsson

Mattias Edvardsson har skrivit en oavlåtligt spännande roman som skildrar varje förälders mardröm. En helt vanlig familj handlar om tre människor som tror sig känna varandra men lever i olika världar. Och den fina linjen mellan rätt och fel, lögn och sanning.

8
Bortom varje rimligt tvivel
Malin Persson Giolito

Bortom varje rimligt tvivel är den andra spänningsromanen om advokaten Sophia Weber. 

9
Träskkungens dotter
Karen Dionne

Med H.C. Andersens klassiska saga Dykungens dotter som suggestiv fond har Karen Dionne skapat en gastkramande och mörk thriller med en ung hjältinna som på liv och död tvingas ta upp kampen med sitt förflutna. Det är starkt, det är skrämmande och oupphörligt spännande.

10
Hon tackade gudarna
Jussi Adler-Olsen

Hon tackade gudarna är en fristående internationell thriller av den hyllade författaren till kriminalromanerna om Avdelning Q vid Köpenhamnspolisen.

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se