Vårt erbjudande

Vi erbjuder en komplett lösning för att sälja böcker i dagligvaruhandeln och hjälper dig med allt från inredning till fullservice på plats i din butik. Pocketgrossisten erbjuder det mest kommersiella sortimentet och optimerar försäljningsytorna i butik.


EXPONERING OCH AKTIVITETER
För att kunna bygga en optimal avdelning i butiken måste man först förstå produkten i sitt sammanhang. Vi utgår från tre grundförutsättningar:

1. Böcker i dagligvaruhandeln är en impulsvara
2. Böcker i dagligvaruhandeln är en färskvara
3. Butiksspecifika faktorer som t ex. yta, kundflöden och geografisk placering.

Utifrån detta arbetar vi med vårt koncept för att utforma den perfekta bokavdelningen, anpassad efter varje butiks unika förutsättningar.


SORTIMENT / KAMPANJER
Vi samarbetar med de flesta av Sveriges förlag och gör inför varje månad ett urval som garanterar det mest kommersiella sortimentet. Utöver det gör vi ca 7-10 noggrant utvalda kampanjer varje år som anpassas efter säsong och segment.


FULLSERVICE / RACKING
Grunden för att få en perfekt fungerande avdelning är samarbete och kommunikation mellan butiken och leverantören. En av våra konsulenter blir din lokala kontaktperson. Han eller hon ser till att sköta om avdelningen från a-ö, beställer, tar returer, exponerar etc. Utrustade med egna bilar, profilklädsel och handdatorer driver vi avdelningarna på ett effektivt och proffsigt sätt!


RETURRÄTT
Hos oss är du alltid trygg, med 100% returrätt kan du vara säker på att avdelningen hela tiden har de bäst säljande böckerna. Vi byter sortiment i samma takt som förlagens utgivning, minst en gång i månaden uppdateras topplistan, nyheter och backlist-sortimentet.


Kontakta oss gärna för mer information.

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se