Om oss

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning för böcker i dagligvaruhandeln. Genom butiksanpassade avdelningar, det mest kommersiella sortimentet och personlig fullservice med kunniga konsulenter optimerar vi försäljningsytorna i butik. Samtidigt som vi hela tiden jobbar med att driva och utveckla kategorin framåt.

Även om vårt fokus är pocketböcker tar vi också in ett starkt sortiment av inbundna böcker som presentböcker, kokböcker, reseguider, engelska pocket och barnböcker för olika åldrar. Utöver detta tar vi fram ett antal attraktiva kampanjer under året som ytterligare driver försäljningen i butik.

Pocketgrossisten AB har funnits sedan 1992 och startades för att hantera inköp och lager för Pocketshop. 1993 började Pocketgrossisten leverera pocketböcker till servicehandeln och strax därefter till dagligvaruhandeln. Den 1 april 2014 delades Pocketgrossisten Bonnierförlagen AB i två bolag, Pocketgrossisten Sverige AB och Nordiska Bokgrossisten AB.

Pocketgrossisten Sverige AB kommer fortsatt att fokusera på försäljning i daglig- och servicehandeln med butikskonsulenter runt om i landet. Pocketgrossisten Sverige AB ägs av Bonnierförlagen, Piratförlaget och Tukan Förlag. Det är en stabil ägarkrets som vill utveckla och stärka boken i service- och dagligvaruhandeln.

Nordiska Bokgrossisten blir en tydligare grossistverksamhet och kommer att fungera som en inköpsfunktion åt Pocketgrossisten. Vill du komma i kontakt med Nordiska Bokgrossisten finner du info på bokgrossisten.se.

 

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se